Повече за нас

Креативни модели. Качествени материали. С грижа към клиента.

Ние предлагаме висококачествени кожени облекла на българския пазар повече от 25 години. При нас можете да намерите палта изработени от кожи от Америка, Канада, Русия и скандинавските страни. Някои от кожите, които предлагаме са от визони, лисици, самур “соболь”, чинчила и рис.

Като производители осигуряваме най-високото качество, както на материалите, така и на изработката. Благодарение на нашия дългогодишен опит можем да създадем уникално палто по Ваш размер и модел.

В нашия магазин можете да изберете и подходящ кожен аксесоар, от богатата гама, която предлагаме.
Заповядайте и разгледайте нашата мъжка и дамска колекция кожени палта. За нас ще бъде чест и удоволствие да Ви посрещнем, като домакини, в нашия магазин.

Ние обичаме това, което правим

IOANNIDIS произвежда разкошни кожени изделия , отделяйки особено внимание на качеството и оригиналния дизайн. Дългогодишният опит в кожената индустрия , съчетано със семейните традиции в бизнеса позволяват на марката IOANNIDIS да завоюва признание от истинските ценители на кожените изделия. Отличителната черта на марката се явява творческият подход към всяко едно изделие и особеното внимание към детайлите.

Присъствието на най-новите модни тенденции и индивидуалния стил на IOANNIDIS във всяко едно изделие е способно да удовлетвори и най-взискателния вкус на истинските почитатели на кожени изделия. Изделията IOANNIDIS въплъщават в себе си естетиката на истинския разкош.

Ние предлагаме

Услугите, които предлагаме на нашите клиенти

 • Качествени кожи

  Кожа с косъм

  Високото качество на изделията е обусловено от сътрудничеството с водещи аукциони и фабрики за кожени изделия : SAGA FURS, KOPENHAGEN FUR, NAFA, AMERICAN LEGENDS, СОЮЗПУЩНИНА и др.
  Истинските професионалисти от фирма IOANNIDIS събират най-доброто от последните тенденции , олицетворявайки дългата история и традиции в кожените изделия, което гарантира най – високото качество на техните палта.

 • Модели

  Уникални модели на палта и аксесоари

  Коженото палто – най – разкошния, изискан и благороден природен материал. Естественото великолепие , изящество и шик, присъщи на това „ меко злато“ е способно да разкраси всяка жена, а неговите уникални затоплящи свойства правят палтото разкошна необходимост в условията на продължителната и студена зима.

 • Услуги

  Грижа за вашите палта

  Ушиване по мярка и ремонт

  Разсрочено плащане

  Професионално почистване на кожени облекла

Какво предлагаме

Кожени палта с косъм
Кожени елеци с косъм
Кожени аксесоари от естествена кожа

Последвайте ни

За Нас

През 1991 решихме, че е време да представим на българския пазар нещо уникално.
прочетете повече...